Czasem mam wrażenie, że przez te wszystkie "UFO", będziemy mieli przesrane, kiedy faktycznie coś się pojawi no bo sami powiedzcie, uwierzylibyście w cokolwiek w obecnej chwili?
No i właśnie. Gdyby coś takiego miało miejsce, jesteśmy w ciemnej dupie. Chociaż sama myśl, że przychodzi taki pajęczak jak z filmiku do kogoś, a on mu: eeee, marna charakteryzacja... Myślę, że potencjalna inwazja mogłaby nie znieść takiego lekceważenia
Ja uważam, że jakość "stwora" jest dużo większa niż samego filmiku. Gdyby został zanimowany z mniejszą sentencją klatek na senkundę to wyglądałby bardziej realistycznie, a tak to mamy super gładko poruszające się monstrum na trzęsącym się rozmazującym się materiale... I tak jak wspomniała Ruda- jeżeli jedna osoba jakimś "cudem" była w idealnym miejscu w idealnym czasie, to takich "cudownych nagrań" powinno się pojawić jeszcze chociaż z 5
Zgadzam się z przedmówczynią
A odnośnie samego UFO - to, że życie pozaziemskie istnieje, dla mnie jest pewne. Bardzo możliwe, że również w inteligentnej formie. Pytanie więc nie czy, ale kiedy na nich natrafimy (albo co bardziej prawdopodobne - oni na nas). I kluczowa sprawa - czy będą mieć pokojowe zamiary, bo jeśli nie, to dopiero wtedy będziemy w czarnej dupie (wybacz Kima)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum