nie polecam odpowiedzi pod odpowiedziami, na deviancie coś takiego jest i zawsze sprowadza się do tego, że piąta taka odpowiedź na odpowiedź odpowiedzi (...) ma szerokość 2cm.
a na pytania do adminów jest odpowiedni temat i tam wlsz najczęściej zagląda. my ci nie odpowiemy.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Widziałem kiedyś takie coś, ale z limitem do trzeciej kolumny.
W sensie komentarz, odpowiedź, odpowiedź do odpowiedzi a dalej już się nie rozjeżdżało.
To by IMO przeszło.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Widziałem kiedyś takie coś, ale z limitem do trzeciej kolumny.
W sensie komentarz, odpowiedź, odpowiedź do odpowiedzi a dalej już się nie rozjeżdżało.
To by IMO przeszło.
I to jest chyba najlepsza opcja, jeśli wprowadzać odpowiedź na odpowiedź to tylko w takiej formie, bo inaczej tej którejś z kolei odpowiedzi już nie widać. Chociaż tak jak jest teraz też jest wg mnie ok.
Powiadomienia już są:
1. możecie zrobić @username, a osoba ta zostanie powiadomiona, że się do niej zwracają w komentarzu
2. autorzy dostają powiadomienie o zmianach statusu ich skrinów
3. dostaniecie powiadomienia o nowych skrinach osób, które obserwujecie
4. możecie subskrybować komentarze do skrinów
Zapraszam do testowania – jakby wybuchało, dajcie znać
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Owszem, nie ładuje mi komentarzy z mistrzów Facebookowe już tak.
W zasadzie to podbijam.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Dzwoneczek pokazuje się tylko kiedy jest się w skrinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum