Może to on założył i się podnieca teraz? Weźcie, od kilku dni tylko o nim każdy gada i zaraz chłopak z radości jeszcze na zawał przedsionków padnie.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Korek nie może być autorem tych trollkont, nie jest na tyle sprytny, chyba że sam jest trollem (na co cały czas mam nadzieję). w komentarzach i opisie pojawia się dużo nawiązań do tekstów o Korku/głupich tekstów Korka, które przewinęły się na forum, głównie sb.
ja bym stawiała na Morisa, bo ostatnio znowu mu się wyjątkowo nudzi
Na bank ten troll jest z naszego forum. Moris jest bardzo prawdopodobną opcją I nie tylko dlatego, że ma czas, ale i dlatego, że nie byłoby to pierwsze multikonto, które zrobił...
Jestem na 90% pewny że Krokorok jest trollem, śledząc jego wpisy na sb, stwierdzam że specjalnie wszystkich wkurza i podburza mając z tego potem radochę. Tylko nie pasuje mi to do 20 paro letniego gościa po studiach - może to też zmyślił?
poza tym nie zapominajmy o tym, że Korek myślał o pojawieniu się na meetingu i to może być jedyna szansa żeby przekonać się czy jest prawdziwy. do dzieła miśki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum