Nię rozumię. Mam ci wypisać wszystkie tematy które mam poignorowane i potem zgłaszać kolejne?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kącik poetycki Tacy jesteśmy
Motoryzacja! Tacy jesteśmy
Skoki narciarskie. Sport
Piłka nożna Sport
Zwierzaczki Gry i zabawy
Siatkówka Sport
1000 powodów by się napić Gry i zabawy
Czy pocałowałbyś osobę powyżej? Gry i zabawy
Eliminacje do Euro 2016 we Francji Sport
Graficzne Liczenie Gry i zabawy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Za dużo pisania. Mam teg pełne 3 strony. Na pewno wszystkie co do jednego tematy w dziale z chińskimi bajkami. I zapewne co najmniej 3/4 gier i zabaw.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kurnik!
GIFY
Upodobania wyglądu itd.
"śmieszne" obrazki
Zwierzaczki
Dziennikarze TVP do odstrzału
1000 powodów by się napić
X czy Y?
Skojarzenia
Graficzne Liczenie
Emotkowa Historia
A Zeteska ma stronę więcej poignorowanych tematów ode mnie.
........................
........................
A niech kurna znajdę u kogoś że ma mój temat zignorowany... Znaczy, parę osób może mieć, nawet bym się z tego cieszył.
........................
........................
Plemiona Gry
Rozkminy Hydepark
Anime i manga - temat ogólny Anime i Manga
To uczucie, gdy... Gry i zabawy
Zapytaj Slownik Gry i zabawy
178 Gry i zabawy
World of Warcraft Gry
Stwórz własną kapelę Gry i zabawy
Zwierzaczki Gry i zabawy
Żółwiowości Hydepark
"Obdaruj prezentem osobe powyzej" Gry i zabawy
Siatkówka Sport
Dziennikarze TVP do odstrzału Polityka
Problemy pierwszego świata Tacy jesteśmy
Doktor who Literatura i Filmy
Czy pocałowałbyś osobę powyżej? Gry i zabawy
rysujecie coś? OdpRyski
X czy Y? Gry i zabawy
Skojarzenia Gry i zabawy
Graficzne Liczenie Gry i zabawy
Wyzwania GOOGLE Gry i zabawy
[ Dodano: 2016-02-05, 05:12 ]
Ale prawdę mówiąc u mnie większość tematów jest ignorowana, po prostu... Nieoficjalnie.
Otwieram listę postów nieprzeczytanych, wybieram sobie kilka (zwykle do 5) interesujących mnie tematów, a reszta: "Oznacz jako przeczytane".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum