No to witajcie!
Jestem Dapi, więcej na Mistrzach oglądam niż wrzucam, ale 2 razy główna była, był fejm, były gazety, wywiady, dziewczyny, samochody i hajs. Teraz hajs przepiłem, samochody niezatankowane, dziewczyny pochłonęło gender, gazeta zajmują się pierdołami, a fejm przeminął.
Nie wiem po co się tu zarejestrowałem, ale może znajdę tu miłość swojego życia... albo przynajmniej porucham? A jak nie to usunę konto i kij!
Witaj Dapi. Już myślałem, że wpadłeś tylko posta do archiwum dodać.
Dapi napisał/a:
Nie wiem po co się tu zarejestrowałem, ale może znajdę tu miłość swojego życia... albo przynajmniej porucham? A jak nie to usunę konto i kij!
Tu są sami faceci. Nie licz na dużo, no może od Icywinda.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No i widzu widzu co zrobiłeś? Zepsułeś związek, który jeszcze nawet się nie rozpoczął. Jak tak można!?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie to, ze mi zbytnio zależy, ale ja jestem wolna Nie wiem czemu tu jest jakaś plota, że ja zamężna
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum