Hmmm, wygląda na to, że ten temat to dla was będzie taki forumowy kącik zabaw dziecięcych jak w banku czy innej instytucji (takie dwa krzesełka, dywanik i kredeczki, żeby dzieciarnia nie bruździła jak się coś załatwia) - i tak dalej nie wchodzicie bo z jednej strony was to nie obchodzi, z drugiej byście wnerwiali ludzi. To bawcie się dobrze a ja zrobię to samo, co zawsze z dzieciaczkami: wrzucę temat w odchłań ignora.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Właśnie na nią spojrzałem po raz pierwszy od dawna i... LOL. W Top20 jakiś koleś ma 227 screenów na głównej w miesiąc! A kolejne 3 osoby ponad 150, plus jeszcze jedna lekko powyżej 100. Kiedy ja wrzucałem screeny, a było to 2 lata temu czyli jeszcze nie aż tak dawno to z wielkim trudem można było wyciągnąć 100, a udawało się to jednej, czasem dwóm osobom naraz. I już były narzekania, że za dużo tych screenów, mistrzowie poszli w ilość zamiast w jakość itp. A teraz ledwo 5 osób ma łącznie ponad 850 screenów na głównej w ciągu miesiąca Straszna masówa się z tego zrobiła...
Davos, wielu z tych wrzucających to w rzeczywistości admini, serio.
Co próbowałam coś wrzucić, bo stwierdziłam, że coś jest na tyle ciekawe, trzasnę skrina i wrzucę... A tu dupa. MK któregoś adminów już to wrzucało, więc archiwum. Planowałam dobić do 200 skrinów, ale mi się odechciało.
W Top100 znajdują się wyłącznie 3 konta adminów, w tym jedno oficjalne (moje) i jedno (derbonobo), do którego przyznałam się kiedyś na forum. Dlatego bardzo prosiłabym o niesianie nieprawdziwych informacji.
Aktualnie (ja ostatnio trochę jadę na fejmie, nie bardzo mam czas na screenowanie) najwięcej screenów wrzucanych jest z kont maxx92, GreenRanger, Teknoman i Nepen - żadne z nich nie należy do admina.
[ Dodano: 2018-04-16, 19:47 ]
Zdradzę też, że aktualnie jestem jedynym adminem, który wrzuca screeny masowo (to należy do moich obowiązków). Trochę ostatnio wrzuciła Malva, ale oficjalnie ze swojego konta. Więc bez przesady z tym bumem adminów.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2018-04-16, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum