A dla komentarzy dalej łajzy żadnych oficjalnych stopni ani odznak ani niczego nie zrobili. Ta strona mnie wszechstronnie od siebie odpycha ostatnio.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ledwo człowiek wraca i już musi offtopy wywalać...
JankielKindybalista85 napisał/a:
A dla komentarzy dalej łajzy żadnych oficjalnych stopni ani odznak ani niczego nie zrobili. Ta strona mnie wszechstronnie od siebie odpycha ostatnio.
Dobrze gada, polać mu! (mimo, że żydo-mason i w dodatku przez 6 lat psuł finanse Polaków )
Proponuję wprowadzić specjalną rangę, kolorek czy coś w tym stylu dla userów, którzy mają co najmniej 500 komentarzy na mistrzach i średnią ocen powyżej 10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Pogratuluję, gdy już mnie wyprzedzisz. Co zresztą szybko nastąpi, pewnie za jakieś 2,5 miesiąca.
Mnie dopadł jakiś kryzys chyba bo w ciągu ostatnich 3 tygodni, sprawdzałem główną może ze 3 razy. Już nawet niespecjalnie mi się chce przeglądać te screeny...
I pomyśleć, że kiedyś śledziłem na bieżąco całą poczekalnię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum