Ja mogę sprzedać konto Cuore(imię z gry FFIV TAY) bo znudziła mnie ta gra straszliwie,nic nowego(#Devos nie w me gusta) i można zapłacić za pomocą paypal lub niewykorzystanego paysafecard'u.
Antybristler,znałeś mnie to możesz wycenić to konto razem z multikontami jakie mam a o jakich nigdy nie mówiłem by nie mieć bana...na...
Mieć 3 multikonta przez 3 lata gry(niezgodne z ich regulaminem podobno) i nie dostać ani jednego bana,za to kochałem MFO3.
Chyba że tak dobrze aktorzyłem że nikt nawet mnie o multi nie podejrzewał.
Kolejna wykopka.
Konta raczej nikt nie kupi, bo z tych co nie mają konta nikt się nie zainteresuje, a jeśli mają to nie będą kupować multikonta. Niby rzeczy można sprzedać, a najlepiej złoto, ale uczciwych ludzi tam na lekarstwo
To i tak mało tyle ile chciałem za to konto,bo 20 zł,nawet jeśli skin "Maenad"(FFIV TAY) mnie więcej kosztował.
Zawołałbyś jakby była opcja łączenia multikont w jedno o sumie energii pozostałych multi.
Wtedy bym wrócił,bo zawsze to więcej gry i mniej narzekania na tryb energii.
_________________ Ciekawostka:
"Nie będziesz miał innego Boga przede mną" mówi że na świecie prawdziwych jest wiele bóstw.
Dlatego siedzę na domyślnym (the best). Ten skin to pomysł admina Bagiety, który mnie wywalił ze stanowiska moderatora i ogólnie jest gupi.
[ Dodano: 2015-12-11, 15:48 ]
Gram w MFO2 w MFO3
[ Dodano: 2016-06-28, 00:13 ]
Nie gram już w tę grę, ale wchodzę czasami, żeby pogadać z paroma fajnymi ludźmi. I przed chwilą trafiłem na mój znienawidzony typ
Szkoda,wszystko na 50 lvl jest,od +3ójek do +7emki.
Ale cóż trzeba będzie poszukać nowej gry,jakaś propozycja z czymś dobrym na starego kompa?(gry do 2008 roku)
Z każdego gatunku,im więcej propozycji tym lepiej.
_________________ Ciekawostka:
"Nie będziesz miał innego Boga przede mną" mówi że na świecie prawdziwych jest wiele bóstw.
Na forum MFO3 jest prawdziwa tytania. Dostałem jakiś czas temu bana za podlinkowanie mojego serwera minecrafta - bo na forum niby nie można pisać o innych grach (xD) - jakoś tematy o lolu itp nikomu nie przeszkadzają, a wiadomo minecrafta nikt nie zna i by ludzie w mfo przestali grać. No to się wkurzyłem, zmieniłem nick na "modów musimy szanować" i skasowałem. Teraz z konta lolki w tematach o innych grach wypisuję, że to jest forum my-fantasy, a nie o grze x to mi usuwają posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum