Obrazek
Drogi Święty Mikołaju! Przepraszam, że tak późno potwierdzam, ale mój prezent odebrałam i bardzo mi się podoba! I nie jest to słynna pościel xD
Na kubku napis "Zagraniczne fora zazdroszczą mistrzom mikołajków", ale nie wykombinowałam jak zrobić zdjęcie by było widać cały
Ciesze się, że się podoba
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jeszcze miała ona córkę, ale bardziej czarno-rudą. Później ta kotka krótko po okoceniu zaginęła, a kociaki musiałem dokarmiać, bo jeszcze cyca szukały. Rudy kociak nawet brzuch siostry ssał w poszukiwaniu cyca i potem mu zostało tak, że jak się go głaskało to miał ślinotok i ogólnie ciągle po rękach mnie lizał. Czarno-ruda zaginęła jako mały kociak, szukałem bezskutecznie. Znalazła się martwa parę dni później, zaklinowała się łebkiem w pewnym miejscu a rudy do niej przychodził brzuch ssać... (what are you doing step brother).
Jeszcze nie dostarczone za porozumieniem stron xD
Wyjaśnienie sytuacji:
widzu napisał/a:
Nadir skontaktowała się ze mną, że nie da rady wysłać na 6.12, zapytała czy nie będzie mi przeszkadzać termin przed 24.12. Zgodziłem się.
Niestety krótko przed świętami się rozchorowałem, także paczka nie została jeszcze nadana z powodu, iż nie byłem jej w stanie fizycznie odebrać z paczkomatu. Powoli czuję się coraz lepiej, ale wciąż jestem osłabiony, więc nie chce ryzykować wyjściem, jako że u mnie jest śnieg i minusowe temperatury. Także jak już będę mógł swobodnie odebrać paczkę skontaktuję się z Nadir, która wyśle mi zaległą przesyłkę.
PS. Czy to była korona? Nie mam pojęcia, nie miałem nawet jak zrobić badań na tym zadupiu.
Davos, jest, prywatny, ale oddalony o ponad 20 km a byliśmy zbyt osłabieni żeby prowadzić auto.
[ Dodano: 2021-02-24, 22:37 ]
Jestem prędkością
Także jak pewnie wiecie, mój prezent dotarł... dość późno. I to na moją prośbę - zachorowało mi się na przełomie grudnia i stycznia i nie miałbym ani siły ani możliwości pójść do Paczkomatu.
Przesyłkę odebrałem 12 lutego...
<patrzy na dzisiejszą datę>
No miałem ostatnie 2 tygodnie dość zawalone, starczy powiedzieć, że miałem dziś ponad 200 postów do nadrobienia, bo nawet nie byłem na forum.
Niestety jedyna fotka jest w folii i nie posiadam innej. Zapytacie dlaczego? Otóż na ten moment nie jestem w stanie go nigdzie umiejscowić, czeka zabezpieczony w folii aż będę miał swój własny kąt, gdzie wyląduje na ścianie
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ostatnio zmieniony przez widzu 2021-02-24, 22:39, w całości zmieniany 2 razy
W środku okazało się, że otrzymałem bułki. A w zasadzie jedną, dużą bułę
To chyba sczerstwiały
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum