_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wiem, że widząc, że to SE nie powinno być nawet zdziwienia, ale... rany, ale to, co tam jest napisane się nie pokrywa z amerykańskimi źródłami Na temat bycia uzbrojonym, napisów, haseł, nic...Na nagraniach widać tylko ludzi robiących sobie piknik z dziećmi, rysujących kredą po ulicy i medytujących na trawie. Przedstawiciele miasta tylko przyjechali zwrócić uwagę na posprzątanie po sobie papierków i przestrzeganie zasad higieny, bo jest pandemia. Chyba możesz ściągnąć ten sztandar, bo żadnej zadymy nie ma.
Nie wiem co myśleć o Seattle. Nie cierpię grunge'u ale uwielbiałem Supersonics. Teraz oba są martwe zaś część miasta okupują komuniści. Więc z jednej strony współczucie dla miasta, z drugiej pogarda,że na to pozwala. Zatem remis 2-2.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Sonic skończył się w momencie kiedy SEGA zrobiła Sonic Unleashed. No i w sumie kiedy Shadow wszedł do gry. No w sumie to od dawna Sonic stracił dużo. A co dopiero Super Sonic.
Gary Payton i Shawn Kemp by się z tobą nie zgodzili. 😁
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To ma własny wymiar w internetowej rzeczywistości.
Mój ulubiony jest ten, gdzie Sonic ma przygodę na jedną noc z Daisy z Super Mario i w pewnym momencie nagle rozpina dżinsy i koszulę, o których nigdy nie było wcześniej mowy ani nikt by go nawet nie podejrzewał o noszenie ubrań.
Jak tak krytykujesz kapitalizm to ciężko się tego domyśleć.
Mnie kompas polityczny ustawiał jako centroprawicowca. Czy my czasem nie jesteśmy w takim razie za blisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum