Love - jakby co, to o sprawdzenie jednej osoby (innej niż L - a) prosiło mnie spooooro osób. Dzięki temu też miałam kontrolę nad zachowaniem Icka, żeby zareagować i dać Wam znać, jeśli zrobi coś nie tak. Także z tego powodu wiem, że jedna z osób, która odeszła w niefajnej atmosferze z forum założyła tutaj jakiś czas temu konto i byłam gotowa obserwować, czy wróciła ot tak, czy po to, by wywołać jakąś aferę, ale nie pojawiała się już, więc mogłam odpuścić. Jeśli komuś się wydaje, że sprawdzanie IP nowych to jakaś moja nieuzasadniona obsesja wywołana poczuciem wyższości, to tak nie jest.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum