Jak chłopacy mówią "chcę tylko by była miła i niebrzydka" to to jest strasznie demotywujące. I nawet jak się dopytujesz "nie chciałbyś żeby na przykład wolała spędzać wolny czas na świeżym powietrzu niż przed kompem, żeby lubiła muzykę jakąśtam lub żeby była bardziej ścisłowcem, bo tak się lepiej dogadacie?" itd. to odpowiedź jest, że "nie, wystarczy miła i nie za brzydka". Czyli, że mogę być nawet laureatem nagrody Nobla, a koleś będzie brał pod uwagę tylko te dwie niekonkretne cechy, czyli równie dobrze mogłabym być nikim
Ja tam mam wymagania. Ale po prostu nie jestem teraz zainteresowany jakimiś relacjami.
Chciałbym Cię przeprosić, że nazwałem Cię trollem, ale zdziwił mnie Twój nick na mistrzach i ogólnie nowe konto, 0 komentarzy i screenow, ale dobra.
numerologia napisał/a:
28 lipca to jesteś Lwem, szlachetny znak.
Wydaje mi się, że jesteśromantykiem, nawet za bardzo i może za szybko szukasz w drugiej osobie od razu miłości na zabój. Czasem trzeba zacząć od zwykłej znajomości. Ostatnio miałeś chyba z tym sporo zmartwień ale na początku wiosny widzę dużą odmianę
Mackers, w sumie racja, Jokerów jest dwóch lub czasem nawet trzech. Ale chodziło mi o jedną, w sensie, że jedna jako rodzaj.
Joker to pozostałość po taroku, odmianie tarota, w którą grało się normalnie jak w wojnę zy innego tysiąca, a sam w sobie właśnie nie do końca pamiętam czy był kartą dodaną w taroku, czy po prostu się wywodził od 0 The Fool...
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum