to przenieście ten temat do ukrytego, założę się że nie wytrzyma i się zaloguje
Tsa, no i rzeczywiście nie wytrzymałem... W końcu mnie przyciągło tutaj z powrotem. Nie myślałem, że to stanie się tak prędko! Jednak to forum ma wielką moc przeciągania, jeszcze większą niż grawitacja! No ale do rzeczy.
Wczoraj się zalogowałem po raz pierwszy od jakiegoś czasu i po przeczytaniu tych postów wszystkich w tym temacie aż mi się głupio zrobiło (I w sumie dalej jest.) Jeszcze po wczorajszym posiedzeniu na TC doszedłem do wniosku, jak bardzo się stęskniłem! Niby tylko 2 tygodnie minęły, a czuję się, jakbym latami z wami nie gadał!
Wróciła ochota wchodzenia, ale ostatnio troszkę mi się rzeczy nawaliło do zrobienia, związanego z uczelnią, więc mogę wchodzić tak trochę sporadycznie, w zależności od ilości czasu, jaką będę dysponował. No ale teraz mogę wam obiecać, że będę wchodził! Nawet, gdy przyjdą dni, w których będę borykał się z małymi dołkami.
Odleciałem w nieznane, ale zaraz potem przyleciałem w znajome, także temat już można zamknąć.
A poważnie: To ześ se kurwa odpoczął. Nawet się Letnie GP nie zdążyło zacząć! Witam spofrotem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum