ojeeej Ruda czemu ja to dopiero teraz widzę prześwietny 1000. post, dziękuję za piękną piosenkę która rozjaśniła mi ten burzowy dzień, też wszystkich kocham i mam nadzieję że dopadniemy razem jankiela!
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
No a ja jak komentowałem główną, tak dalej to robię. Osamotniony bo reszta woli na szaucie napierdalalać o Pawołach i innych cudach na kiju.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja nigdy nie komentowałem dużo, robiłem to od czasu do czasu - w ciągu 4 lat bytności na mistrzach nabiłem niecałe 400 komentów więc wychodzi mniej więcej 1 na 3 dni. Niedawno przerzuciłem się na wrzucanie screenów, a teraz doszła nauka więc i czasu na pisanie pod screenami mniej. Ale jak czasu będzie więcej to postaram się chociaż raz dziennie coś na głównej skomentować
Muszę przyznać, że forum ostatnio uratowało mi dupę. Ja praktycznie w ogóle nie wyłączam kompa, tylko usypiam. Ale ostatnio coś się nagle zyebało i komp zaczął nieznośnie piszczeć, także jak jest uśpiony. I do tego piszczy w rytm migającej diody (może ktoś wie o co biega??) więc postanowiłem go wyłączyć przed snem. Na drugi dzień okazało się, że po restarcie zniknęły mi wszystkie dodatki do Firefoxa ;_; Dobrze, że mi się przypomniało, że tu na forum wymieniałem niemal wszystkie moje dodatki więc wbiłem w odpowiedni temat i w kilka minut wszystko wróciło do normy. Sytuacja powtórzyła się kilka razy ale już się z nią uporałem. W każdym razie gdyby nie forum to kilka tygodni bym kminił jak się niektóre dodatki nazywały
Dziękuję ci forum!
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Moris zamknął ten, naprawdę ważny, temat zaiste epicką wypowiedzią.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum