Ja myślałem, żeby w tym roku wysłać pościel bez żadnego komentarza ale się jednak powstrzymałem.
Czekam aż mi doślą pocztą, żebym mógł wysłać paczkomatem
Ale prawdopodobnie nie pościel
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2020-12-03, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Ja dostałem nie wiem od kogo prezent ale wrzucam info z opóźnieniem bo w tym tygodniu miałem jakiś totalny mindfuck z kurierami i paczkami xD i miałem też totalny brak czasu na cokolwiek i taki brak czasu mi jeszcze potowarzyszy trochę niestety.
Mniejsza. Dostałem przesyłkę prosto z Chin więc nie wiem kto był nadawcą ale dziękuję za ten prezent, bardzo mi się spodobał, mimo, że używałem go zaledwie kilka minut. Pierwsza myśl jak otworzyłem paczkę (czekał na coś z Chin) "ej Chinol mi wysłał nie to co zamówiłem" Ale potem ogarnąłem, że to jednak nie pomyłka Chinola xD tylko paczka z forum.
Mniejsza z moim nieogarnięciem xD
W paczuszce byl długopis 3D, póki co niewiele się nim bawiłem ale giga podoba mi się ten prezent xD Tym bardziej, że mam drukarkę 3D a filamenty są takie same do drukarki i do długopisu więc mam trochę pomysłów i masę różnych materiałów do przetestowania Słaby ze mnie artysta ale coś tam na pewno potworzę i będę dzielił się w temacie
Thanks!
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2020-12-04, 02:22, w całości zmieniany 3 razy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Czy osoba do której ja wysłałem potwierdziła. Bo InPost powiedział, że tak ale nie wrzucała tutaj zdjęcia a po ostatniej akcji z pościelą...
Drogi Święty Mikołaju! Przepraszam, że tak późno potwierdzam, ale mój prezent odebrałam i bardzo mi się podoba! I nie jest to słynna pościel xD
Na kubku napis "Zagraniczne fora zazdroszczą mistrzom mikołajków", ale nie wykombinowałam jak zrobić zdjęcie by było widać cały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum