Ewentualnie można się zaręczyć ciekawostką z nakrętki Tarczyna. Ja miałem 2 razy mega ciekawostkę że w Krakowie są tajemnicze kopce Kraka i Wandy. Czad.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wymyśliłam romantyczny plan, że razem z paczką na urodziny wyślę jej pierścionek z uroczym listem osobno i wszystkim i każę jej zrobić unboxing video żeby zobaczyć jej reakcję na suprise zaręczyny kwarantannowe xDD
Plot twist: Twoja dziewczyna otwiera paczkę, a tam pościel
Przebiegło dobrze, ale jakoś w niedzielę zaczęłam się niemiłosiernie stresować xD ale wiedziałam - ona jest świetna, chcę ją poślubić (no i szybsze obywatelstwo xD)
Otworzyła, przeczytała list, podobno było dużo płaczu, ale pozytywnego płaczu. Aww. Tak czy inaczej spytała mnie, czy to na poważnie, bo obie jesteśmy autystyczne, więc lepiej mieć pewność xD Powiedziałam tak, ale ona usłyszała nie jakimś cudem, usłyszałam "thank god" I miałam porządny atak paniki xDD poprawiłam się, że tak, usłyszałam bardziej entuzjastyczne "thank god" I of razu było mi lepiej xD
Kocham gościówę, jestem zaręczona
Entuzjazmujcie ze mną!
Jeszcze nikomu nie mówimy, ale powiemy. Zrobię oficjalne oświadczyny, bo planowanie tego jest w sumie miłe, plus, ona zasługuje na coś bardziej romantycznego xD
Więc jesteśmy sekretnie zaręczone w tej chwili. Kul xDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum