Ascara, nie mam za co bić - ba, cieszę się, że chociaż garstka osób docenia starania mojego chłopa, bo większość do mieszania go z błotem jest pierwsza.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ascara, nie mam za co bić - ba, cieszę się, że chociaż garstka osób docenia starania mojego chłopa, bo większość do mieszania go z błotem jest pierwsza.
Często jest tak, że się daną osobę krytykuje tylko dlatego, że to jest właśnie ta osoba, a nie kto inny.
Bo gdyby ktoś napisał to samo, co czasem Moris, krytyki by pewnie nie było
Skąd ja to znam...
Ucinając offtop. Morys, wykonałeś kawał dobrej roboty i chwała Ci za to
Dodałem możliwość zmiany powiadomienia z liczb na dzwoneczek.
Możecie sobie przetestować, ustawiłem "testowe" urodziny''
[ Dodano: 2017-02-22, 13:14 ]
do zmiany trzeba się zalogować, zmiana dotyczy danej przeglądarki, więc można np, ustawić inne na telefonie, inne na komputerze
[ Dodano: 2017-02-22, 17:17 ]
tutaj można zmienić jakby co
wiem, kiedyś awek stoi na innym serwerze, na tym na którym były zabawy świąteczne
on częściej niedziała niż działą xD
[ Dodano: 2017-02-22, 19:26 ]
sprawdziłem pod chrome i mi działa
możliwe, że miałeś także zaznaczone w tym czyszczeniu ciasteczka, jak wyczyścisz ciasteczka to nie będzie działać
[ Dodano: 2017-02-22, 19:26 ]
Albo po prostu poczekaj cierpliwie te 60 minut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum