Cringe Zaka poszedł do ignora bo totalnie rozpierdala stronę.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kurwa to. Twj pierwszy post rozpierdala stronę. nijak nie jestem w stanie dostrzec do tam jest w ogóle powklejane.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
mi na poczatku rozciaga ale jak sie wszystkie załaduja to jest dobrze
moze musisz chwile odczekać? a jak nie to nie wiem nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem
Dałem szansę. Ładowałem ten temat trzy razy. Chyba z minutę odczekałem. Coś mi nie pyka w kompie bo kurewstwo nadal tanczyło niezaładawowane. Wybacz synu.
........................
........................
Król Belgii w tramwaju. Podbijam: chińska bajka o królu Belgii jadącym tramwajem.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum