Skoro wrócił na mistrzów (nawet jeśli tylko na chwilę) to jest szansa, że i na forum zawita. W końcu u nas nie ma jeszcze możliwości dodawania komentarzy z fb
No i przy okazji przypomniała o sobie Love, też się zastanawiałem, co się z nią dzieje
W sumie zastanawiam się na tym, że wczoraj miał swój stary opis, logował się ostatnio 14 grudnia o godzinie 10:12. I dzisiaj, gdzie ma nowy opis, ostatnie logowanie się nie zmieniło.
A może zniechęcił się, bo nikt mu nie powiedział cześć, tak jakby nikt go nie zauważył, a może się spodziewał jakichś wiwatów, myślał że Sharvari z radości wyśle mu swoje nagie fotki, a tu nic, jedynie ja mu odpowiedziałem na komentarz i to jeszcze w taki sposób jakbym w ogóle nie zauważył, że to jemu odpisuję. Smutne
A może zniechęcił się, bo nikt mu nie powiedział cześć, tak jakby nikt go nie zauważył, a może się spodziewał jakichś wiwatów, myślał że Sharvari z radości wyśle mu swoje nagie fotki, a tu nic, jedynie ja mu odpowiedziałem na komentarz i to jeszcze w taki sposób jakbym w ogóle nie zauważył, że to jemu odpisuję. Smutne
Nie zagalopowałeś się z tą wyliczanką?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ja nie sprawdzałem mistrzów od 2 dni, dopiero wieczorem sprawdzę więc nawet nie widziałem jeszcze komentarzy Veona, jedynie przeczytałem opis w jego profilu, do którego w tym temacie pojawił się link
No właśnie, co mu miałam napisać ,,jak dobrze, że już jesteś, pościel jest świeżo wykrochmalona"?
Ja zmieniłam ostatnio polaryzację- siedzę w poczekalni na mistrzach. I mam dużo zaległości ze szkoły teraz, jutro jest test z chińskiego, na który nic nie umiem, jupi
Znalazłam Veona w komentarzach pod screenami na głównej, pewnie byłam pierwsza, bo po prostu zajrzałam wcześnie rano. No i napisałam tutaj. Nie wiem kiedy jeszcze zajrzę na gwiazdkę i Nowy Rok na pewno Albo wcześniej żeby na coś ponarzekać w temacie ,,co zaśmieca główną" albo ,,co nas najbardziej wkurza"
EDIT: Btw, rozumiem oburzenie Veona na widok możliwości dodawania komentarzy z fejsa, też bym co najmniej wyszła trzaskając za sobą drzwiami.
Ostatnio zmieniony przez Love178 2013-12-15, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie, co mu miałam napisać ,,jak dobrze, że już jesteś, pościel jest świeżo wykrochmalona"?
ja wręczę miotłę i pójdę na urlop. ciekawe czy AM się rozstanie ze swoją niby tymczasową funkcją.
ciekawe czy bylibyśmy nawet w stanie ją oddać. nie zauważyłam żeby przez tę przerwę ktoś z administracji za nim mocno zatęsknił, wręcz przeciwnie żarty o fochach na topie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum