a to dzięki ze mam nie przestawac byc soba, bo to znaczy ze jestem ok
chyba
Już nic nie piszę, bo się pogrążam... Coś jak Pinokio ze Shreka. Ale jakby nie patrzeć, zapoczątkowałeś z Jankielem nową ścieżkę Jankielo-Zaknafeinizmu, więc chyba naprawdę być może jest z Tobą prawdopodobnie całkiem nieźle
[ Dodano: 2014-07-08, 22:51 ]
Łiiiii! To ja idę po brackie
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dobrze, że jesteś
I się stąd nigdzie nie wybieram no, poza tym piwem
Dziękuję Rudziaczku! To bardzo miłe. Ale niestety nie będę mógł nosić koszulki, którą mi podarowałaś bo wtedy na pewno już zidentyfikujesz mnie na jakiejś nowohuckiej ulicy. Wszystkiego najlepszego na forum i kolejnych stu tysięcy postów! Najlepiej już bez przerw. A w real life zamieszkania, ożenienia, rozmnożenia i czego tam tylko sobie życzysz, oprócz zidentyfikowania mnie!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
KicerK za to, że choć lubi ciężkie brzmienia, to jednak ma tego słodkiego pomidorka w avatarze. Jakoś tak uśmiech się sam ciśnie przy tym na usta Za to daję Ci buzi.
Obrazek
Na rzecz mistrzów mam takie samo logo i nick w prawie całym internecie. Jak gdzieś mnie ktoś znajduje to nie jestem Answers ten z kwejka, ten z fejsa, ten z demotów, jomonstera, interii, youtuba, czy chui wi czego, tylko Answers z mistrzów, więc mistrzowie to jednak to coś, co daje renomę i taką jakby trampolinę XD ale forum i tak lepsze, polecam
AnswersMaster.
Answers ten z kwejka, ten z fejsa, ten z demotów, jomonstera, interii, youtuba, czy chui wi czego, tylko Answers z mistrzów,
Hmm. Czyli idąc tym tropem odpowiednie nicki do tych stron to:
AnswersKwejk, AnswersFace, AnswersDemo, AnswersMonster, AnswersInter, AnswersYou i AnswersChui.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum