No ja miałem jednego dnia archiwum, drugiego główna, więc nie czekałem roku, ale mówię, że kiedyś ten temat służył do wrzucania screenów z oceną 100mocnych+. A teraz? 20-30 ocen w tym 90% mocnych i już sie nadaje. To jest smutne
Teraz znajdźcie screena ze 150mocnymi na głównej. Mission impossibile.
Love178, powiem więcej, dostałaś się sposobem "ustaw moderatora grupy" do uberszlachty mając mniej niż 50 screenów wrzuconych w ogóle (wliczam też te w archiwum) ( ͡° ͜ʖ ͡° )
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum