Krokorok, już nie przesadzaj z tym gloryfikowaniem Niemców. Grali skutecznie, ale równie dobrze mogli odpaść w meczu z Algierią czy dziś przegrać finał z Argentyną i nie byłoby wielkiej sensacji. Ten "kosmiczny" poziom zaprezentowali jedynie w jednym meczu - półfinale z Brazylią.
Qtasiorro, tak jak napisał Zak, Jankiel też wolał Niemców w półfinale niż Brazylię. Ja bym wolał, żeby to fryce odpadły, ale najważniejsze było, żeby nie zdobyli mistrzostwa. Niestety, udało im się to i teraz będą się panoszyć jeszcze bardziej niż zwykle...
a ten dalej pie.rdoli, ze liga niemiecka teraz najlepsza na swiecie
a jakby wygrała kostaryka albo algieria to ich liga byłaby najlepsza na świecie?
i kibicowałeś szwabom tylko dlatego, że są dobrzy, czemu nie zaprzeczam, to tak jakby nie kibicowac Polakom bo grają piach
Krokorok, kibicuj Polsce, może jak zdobędziemy kiedyś mistrzostwo (czyli za jakieś 1000 lat...) to nasza liga będzie najlepsza na świecie
Do finału typowałeś też Rosję, jeśli mnie pamięć nie myli Ja też pisałem na początku fazy pucharowej, że Niemcy zdobędą mistrzostwo. I co z tego? Też mam się domagać nagrody?
Ale jak ta bardzo chcesz, to poprosimy Widza o przysłanie Tobie slipów z jego autografem
O rany jak on mi teraz dziala na nerwy. Idz sobie do spozywczaka, kup lizaka i pomysl sobie ze to twoja nagroda ktorej tak bardzo usilnie pragniesz, ahoj
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Zawsze go tak nazywam. Za każdym razem, jak widzę jego okrągłą, pulchną, prosiakowatą facjatę, to od razu mi się kojarzy z prosiakiem. Dlatego "Prosiaczek-Goetze"
Jankiel tylko żartował... prawda, Jankiel? Ty nie zamierzasz na serio odejść, prawda?
Mistrzostwa Wszechświata? No, no! To Krokorok pojechałeś teraz po bandzie!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Hm, wbiłeś zęby w czyjeś plecy? Bawiliście się w Suareza?
Nie
Widocznie musiałem się zapatrzeć i wpieprzyć się gębą w czyjeś plecy, a zęby miałem tak ustawione że dolnymi sobie kawałek jednego skruszyłem.
Moja teoria.
_________________ Tutaj powinien znajdować się mądry cytat, niestety ale go nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum