ok, to ontop: nie wiem czy zauważyliście, ale przez te spamy linkiem do naszego forum zabronili publikowania linków... przez co padł sam temat wlsza "Co powinno trafić z archiwum na główną"
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Medale: Brak
Wysłany: 2014-01-18, 13:47
RudaMaupa napisał/a:
Temat przerabiany tyle razy... Nie róbcie tego znowu, no
Zawsze warto było spróbować :v (przynajmniej wiem, że nie jestem sam w moich poglądach na ten temat)
Jak wkurzymy administracje, to może na prawdę zejdziemy do podziemia. A potem nas pobadnują za reklamowanie obcej strony. I będziemy siedzieć na mistrzach używając cebulowego internetu i fejk kont.
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
Heh, zabawne, ale dzięki temu nowemu forum trafiłam tutaj. Zobaczyłam screena, weszłam i tam trafiłam na kogoś z was, kto przysłał mi linka do tego PRAWDZIWEGO forum. Tak więc chyba mogę im tylko podziękować
_________________ "So would you kiss the sun goodbye? And give your life to never die?"
Nasze forum w sumie i tak nie było jakoś bardzo reklamowane, początkowo wiadomości z zaproszeniem były przesyłane przez PW, potem pojawiło się kilka screenów na głównej, ale jeśli ktoś nie czyta regularnie wszystkiego to i tak mógł to przeoczyć, zatem przesyłanie linków do tego forum na forum oficjalnym było niezłym pomysłem Gratuluję udanej dywersji
no chyba logiczne, ze wszedlem zobaczyc o co chodzi... ale nie zakladam juz tematow "polityka"
dla mnie wlsz sciemnia, zmalpowal pomysl i tyle. niech sie goni
Nie potrzeba jakiejś burzy mózgów, żeby przy okazji strony pomyśleć automatycznie o forum, gdzie ułatwiony byłby kontakt z użytkownikami. Ciężko to robić w komentarzach pod skrinami.
[ Dodano: 2014-01-20, 20:38 ]
Pingvin napisał/a:
WLSZ- Słabo, 2 lata pracować i wydać takie coś... Och, nie postaraliście się. Wojtek tam nie wchodzi, bo to forum państwowe, a nasze jest prywatne.
Nie dwa lata w było robione, tylko pierwsze przymiarki i pomysł, żeby takie forum powstało wtedy się pojawiły. Zwłaszcza, kiedy na maila, niektórzy użytkownicy zgłaszali taką propozycję. A że jest ciągle masa innych rzeczy do robienia, to tak się przeciągało, że w tym czasie zdążyło powstać to forum.
Wlsz, wobec tego mam pytanie do Ciebie: rozumiem, że skoro od 2 lat mieliście w planach powstanie oficjalnego forum i zaczęliście działać w tym kierunku, to chcieliście to doprowadzić do końca, nie zważając na to, że po drodze powstało forum nieoficjalne. Ok. Ale dlaczego nie informowaliście nigdy, że takie forum w ogóle powstaje? Uniknęlibyście szoku, jakiego doznała spora część userów
no chyba logiczne, ze wszedlem zobaczyc o co chodzi... ale nie zakladam juz tematow "polityka"
dla mnie wlsz sciemnia, zmalpowal pomysl i tyle. niech sie goni
Nie potrzeba jakiejś burzy mózgów, żeby przy okazji strony pomyśleć automatycznie o forum, gdzie ułatwiony byłby kontakt z użytkownikami. Ciężko to robić w komentarzach pod skrinami.
no to dlaczego nie ma forum o upadlych demotywatorach, komixxach i skopiowanej od wiedzy bezuzytecznej faktopedii? Jestescie fakerami, tyle.
chcecie konkurencje mistrzow? zobacz ilu nas tu jest, jaki problem zrobic strone "cieteriposty.pl"?
Mnie też to trochę dziwi.
Nie wiem jak inni, ale piekielni i demotywatory też mają swoje nieoficjalne fora, jednak one nie cieszą się chyba zbytnim zainteresowaniem (bo mnie tam nie ma ).
Dziwnym trafem nam się udaje i nagle powstaje oficjalne forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum