Love- miłość jest odpowiedzią. Zawsze.
Icywind - wylicz to sobie gesmatowcu.
Moris - może się kiedyś do tego dokopiesz.
Bla- bla bla
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Co do kupy, to znajomy mojej siostry mi kiedyś opowiadał, jak to stał w szpitalu i czekał na jakieś badania. Jakiś koleś podszedł do pielęgniarki, wyciągną taki wielki słój od kiszonych ogórów, a w środku cały stolec i z pytaniem:
"-Proszę Pani gdzie to zanieść?
-Czy pan oszalał, miał Pan przynieść tylko próbkę, a nie cały stolec!"
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
"-Proszę Pani gdzie to zanieść?
-Czy pan oszalał, miał Pan przynieść tylko próbkę, a nie cały stolec!"
"-No wie Pani! Nie lubię jak się coś marnuje. Nawet byle gówno!"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A może to była tylko próbka a cała jego kupa jest 50razy większa
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Proste, że bez półek! Nigdy nie byłem w stanie pojąć procesu myślowego idioty, który wymyślił półkę w sedesie. To musiał być jakiś zwyrol - koprofil! No bo co? Miał tak epicką sraczkę, że potrzebował na swoje gówno postumentu? I potem co? Przed spłukaniem organizował wycieczki, które przyglądałyby się tej gównianej ekspozycji? Oczekiwał przy tym na komplementy prężąc z dumą pierś a może i pośladki? Albo codziennie musiał biegać z próbkami na sanitarkę (i do tego jednego taka półeczka się przydaje i ma trochę sensu)? Albo to zjadał prosto z tej półeczki jak z talerza? Albo może lubił sobie ziorać miedzy nogi i sam dla siebie oglądać swoje, jakże wyraźnie widoczne na takiej półce, klocki? Topił się w dzieciństwie przez co miał fobię i bał się dźwięku głośnego PLUSK? Nie mam pojęcia ale niewiele znam głupszych wynalazków, które się przyjęły niż półka w sraczu!
Jedyny plus, jaki mogę znaleźć w sraczach z półką jest taki, że upadające kupsko nie wywoła tego chlupnięcia, które spowoduje ochlapanie czterech liter Ale i tak sedesy z półką ssą.
Kurde, ale mamy tematy na tym forum...
icywind napisał/a:
A może to była tylko próbka a cała jego kupa jest 50razy większa
Lekarze je lubią. Niejednokrotnie gdzieś się przewijało na zajęciach: "Kiedyś jak były sedesy z półeczkami to pacjent zauważał krew w stolcu, pasożyty itp. Dzisiaj ludzie nawet sobie nie zdają sprawy z patologii kału. Pytania o konsystencję, kolor, zapach* nie mają już sensu, bo skąd taki jeden z drugim ma wiedzieć, jak "chlust" i zasypuje papierem?".
Tak czy inaczej - ja wolę bez półeczki i nic mi nie chlapie.
*Tak, trzeba o to pytać, ma to znaczenie w różnicowaniu wielu chorób. Np. przy cholerze są szare stolce itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum