Moris299, bo prawdę mówiąc nie wiadomo, o co chodzi. Naspraszali jakichś randomów i niby wielkie podsumowanie roku. Niczego tam nie podsumowali.
Tzn, nie tak do końca nie widać co mieli na myśli, bo bardzo wyraźnie poszli po tylko tych twórców, którzy byli "advertiser friendly" oraz zaprosili te same osoby, co w zeszłym roku żeby się nie narobić i pokazać, że już im się tych rewindów nie chce produkować.
O, dokładnie to chciałem właśnie wrzucić. Bardzo dobre analizy trochę bardziej pod kątem technicznym, rola montażu, kadrowanie, światło itd itp. ale nie tylko.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No ja z filmowych do tej pory miałem wspomniane właśnie Poznać Kino.
No i Widzę Głosy, ale to kanał o dubbingu (a konkretnie o dubbingowcach).
Także dzięki.
Ty też powinieneś mieć swój kanał filmowy. Nazwałbyś go GŁOS WIDZA i tylko my byśmy wiedzieli, że ta nazwa jest dwuznaczna
"W dzisiejszym filmie: o tym dlaczego nie poszedłem do kina obejrzeć <La La Land> żeby go wam zrecenzować. No bo u mnie nie ma kina a za zonę wyjścćnie można. Dzięki to wszystko, nie zapomnijcie jebnąć w dzwona i dać suba by nie przegapić kolejnych filmów o filmach, które przegapiłem. Joł joł cześć."
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
........................
........................
widzu, to nie r/DDLC żebyś wpuszczał cichaczem tego zjeba.
A co do rewind, kojarzę dwie lub trzy osoby.
Zielone włosy - Ninja, progamer, znam z memów
Grubawa blond - Nikkietutorials, makeup guru, znam z filmików EWW (Everything Wrong With)
Tam takie jeszcze coś blond, to czy to nie jest przypadkiem Khloe Kardashian?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum