Sztuczna inteligencja jest naprawdę zaawansowana, imponuje mi ta doskonała analiza obrazów.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jak to mówią, praca uszlachetnia a lenistwo uszczęśliwia.
Niestety nie można mieć jednego i drugiego i trzeba pracować, aby mozna było funkcjonować.
Ok, mamy pracę - teoretycznie wszystko jest więc w porządku, ale tyle się słyszy o zapaści emerytalnej i że po prostu nie będzie komu pracować na nasze przyszłe emerytury. Dlatego palącą kwestią staje się oszczędzanie na przyszłość. Można to robić np z wykrzystaniem lokat, ich aktualne oprocentowanie przedstawia się tak jak tutaj.
Ostatnio zmieniony przez bigmajk 2019-02-01, 08:45, w całości zmieniany 1 raz
Oh big majku, co my byśmy zrobili bez twoich głębokich przemyśleń
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ja miałem niedawno w pracy prawdziwy pożar
Najlepsze, że sam go spowodowałem podczas naprawy uszkodzonego urządzenia xD
Musiała iść w ruch duża gaśnica proszkowa, po tej sytuacji sprzątania bylo dla 5 osób na 6 godzin a mimo to jeszcze do tej pory z niektórych kartonów czy zakamarków leci ten pył.
Te gaśnice proszkowe to masakra, ten pył jest tak drobny i unosi się i wchodzi w dosłownie każdy możliwy zakamarek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum