zalogowałem się z dwadzieścia razy i za każdym razem trzeba czekać.
bo widzu się nie zalogował na swoje konto tylko zrobił tak:
-zalogował się na jakieś zbanowane konto
-zrobił wstecz
-wpisał niby swoje dane logowania
-włączył nagrywanie
-skrótem wrócił do poprzedniej strony z błędem
dlatego strona załadowała mu się z cache a nie ładowała, dlatego poszło tak szybko
zalogowałem się z dwadzieścia razy i za każdym razem trzeba czekać.
bo widzu się nie zalogował na swoje konto tylko zrobił tak:
-zalogował się na jakieś zbanowane konto
-zrobił wstecz
-wpisał niby swoje dane logowania
-włączył nagrywanie
-skrótem wrócił do poprzedniej strony z błędem
dlatego strona załadowała mu się z cache a nie ładowała, dlatego poszło tak szybko
Ja tam widzę mały przeskok więc pewnie to montował. Zresztą widzowi na pewno nie chciałoby się robić filmu jakby naprawdę był zbanowany. Powiedziałby, ze jest zarobimy, nie chce mi się, odwalcie się, będzie jak zrobi drzewko. A tu od razu poleciał i że screenem i filmem zadowolony jak nas wkręcił.
[ Dodano: 2018-01-08, 22:13 ]
Love178 napisał/a:
A może mu się załadowała szybciej, bo tylko komunikat mu się ładuje?
Poza tym dopiero od Was teraz się dowiedziałam, że coś muli, mi się strony ładują jak zawsze (teraz na przykład 0.057 sekundy)
A z tym Chrome to dlatego, że jak ci się wyświetli ten komunikat to musisz wyczyścić ciasteczka bo się nie ma jak zalogować. I dlatego użył innej przeglądarki.
Chciałam tylko powiedzieć, że was uwielbiam. Wszędzie węszycie spisek. Aż przypomniały mi się mikołajki.
Jakbyście nie mogli udawać, że wszystko jest w porządku i potem być wielce zdziwieni, że administracji wreszcie udał się troll. Zróbcie tym staruszkom trochę przyjemności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum