A Krokorok ma ostatnie miejsce pewnie przez to, że on wszędzie walił mnóstwo literówek, w bluzgach też
A nie dlatego, że edytował posty?
Wg listy Wilka Krok użył 2 razy bluzgów. Niby mało, ale on chyba edytował wszystkie co do jednego posty i zmienił je na ikonki więc powinien mieć 0 bluzgów. Więc nie wiem, czy szukajka nie bierze też pod uwagę wcześniejszych wersji edytowanych postów (chociaż to by też było dziwne )
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jestem tak przeciętna, że nawet przeklinam przeciętnie.
Btw. po ogłoszeniu wyników niemal każdy chce udowodnić jaki to wulgarny nie jest i zaczyna tu przeklinać, ale z was badassy, pewnie jeszcze przechodzicie przez ulicę na czerwonym świetle i skracacie sobie drogę przez trawnik mimo tabliczki by go nie deptać.
Policzyć też można by było chuje, cipy, kutasy, kurwy, jeba (wszystkie formy) pierdol (i różne formy), fiuty. Czyli w sumie sporo by wyszło.
Pełna zgoda, całkowita racja. Statystyki w obecnej formie są niekompletne. Proponowane przez tą panią/tego pana (nie znam człowieka?!) rozszerzenie ostatecznie pokazałoby moją supremację w tej kategorii
Statystyki napisał/a:
:2m: Zak - 920"
A to gówniarz! Skaranie boskie z tym chłopakiem. Pojęcia nie mam po kim on tak klnie...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-08-29, 22:21, w całości zmieniany 2 razy
No cóż, przyszły mi do głowy takie pomysły:
- Które forumy były najczęściej wspominane (w sensie wypisane ich nicki)
- Jaki nick najczęściej wspominał dany forumek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum