Your total vocabulary size is estimated to be:
4,520 words
Jestem gorszy od Jankiela
Ale minimalnie. Jakbyś zremisował to w ramach dogrywki musielibyśmy robić jeszcze raz. ostatnie miejsce nie może być ex equo
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-21, 00:57
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Aeh
>bądź ponadprzeciętnie mądra
>wyśmiewaj, że wszystko jest głupie i niedopracowane
>jebać skromność
>nie jestem ponadprzeciętnie mądra, po prostu mam dużą wiedzę ogólną
>te testy są serio jakieś dziwne i mają literówki, a po drugie skoro każdemu tu wychodzi taki wynik, to albo wszyscy są mistrzami intelektu, albo te testy są nieteges, wystarczy robić na czuja i nawet z hiszpańskiego czy jakichś innych języków, których się nie uczyło, ma się wynik w okolicach 6-8k słów.
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum