Nie wiem, czy to dla Was legenda, ale dla mnie tyci tak. Jest gość na piekielnych, SecuritySoldier, coś jak Bartek na mistrzach. Zawsze w topie, jego historie z pracy w ochronie mnie powalały niestety już się nie udziela, jak sporo pierwszych autorów piekielnych historii...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mówił, że zmienił. A ponieważ jego popularność wzrosła, było dużo hejterów. Czasami też zaczynała go ponosić fantazja w późniejszych historiach Może dlatego przestał pisać, bo pisał świetnie. Tak czy owak szkoda. Lubiłam gościa.
wchodziłam na piekielnych krótko, bo przez jedne wakacje dawno temu i jego pamiętam najlepiej, jego i jeszcze jakiegoś ratownika medycznego, ale piekielni to w ogóle taka mała strona, tam chyba wszyscy wszystkich znają
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
A tak, zaszczurzony No jest I Jot, już nie mówię o bajkowej legendzie, malinowej... Ale przyznam, że tamto forum nie zatrzymało mnie na długo. Dopiero tutaj zostałam usidlona
Nie wiem, czy to dla Was legenda, ale dla mnie tyci tak. Jest gość na piekielnych, SecuritySoldier, coś jak Bartek na mistrzach. Zawsze w topie, jego historie z pracy w ochronie mnie powalały niestety już się nie udziela, jak sporo pierwszych autorów piekielnych historii...
Ja też go pamiętam, ja też!
Był jeszcze jakiś koleś, zapamiętałam go bo tematyka w moim stylu - ratownik medyczny, ale cholerka nie pamiętam nicka... Coś ze szczurem, zaszczurzony chyba! Potem usunął konto i założył jeszcze inne o innej nazwie, ale tego już w ogóle nie pamiętam... Był podobnie jak SS na prawie każdej głównej.
No i kojarzę jeszcze Traszkę, lekarkę - też zboczenie zawodowe, ale to już chyba nie bardzo legenda, aż tak często tam nie pisała
[ Dodano: 2014-11-17, 14:55 ]
Hahahahahaha... Odpisałam na post Rudej i dopiero wtedy zaczęłam czytać pozostałe
rusofil to najbardziej sfrustrowana postać w całym internecie xD
widzieliście jej stronę na której opisuje wszystkie strony internetowe typu demoty, kwejk, i oczywiście wszystkie krytykuje?
albo jej kwejka gdzie wrzuca same obrazki w stylu "jestem metalem i mam zawsze słuchawki na uszach, nienawidzę podludzi czyli wszystkich poza mną"
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Tak się zyje
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum