Tak przy okazji tej akcji zauważyłem tam tez komentarz brzozika LINK
I to nie brzozika70043704352251515 tylko brzozika bez cyferek.
Konto ma ponad rok i jeden komentarz.
Moniaczku masz bana na Mistrzach? Za co? Jak to? Kiedy?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mam bana za pingwiny mieszkajace w mojej lodowce i to na miesiac :<
Wciąż nic nie rozumiem.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mam bana za pingwiny mieszkajace w mojej lodowce i to na miesiac :<
Wciąż nic nie rozumiem.
Chyba na zlocie mieli jakiś zakład i moni przegrała i musiała pod wszystkimi screenami w danym dniu napisać komentarz że pingwiny mieszkają u niej w lodówce czy coś. Ale system mistrzów automatycznie zakłada bana na konto z którego są dodawane identyczne komenty, więc ją zbanowało.
Wygląda na to, że zakłady w internecie to kur.wa samo zło! Trzeba być głupim, żeby robić coś takiego.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum