To popytaj dziewczyn. Żadne się nie przyzna, że coś.
Ja bym się najpierw zastanowiła, potem zaprzeczyła. Odczytuj to jako olbrzymi plus
Ale to nie chodzi o to, czy jestem dla Ciebie HOT jak Adijos, czy nie jestem. Chodzi o to, że ja jestem grzeczny chłopczyk i na tym forum nigdy nie dostawiałem się do żadnej z miłych Pań. Bo się nie dostawiałem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Zastanowię się jak sam będę dobijał do dwutysięcznego postu.
O! I taką postawę rozumiem Bierzcie przykład z Jankiela
Eeee, Panie. Chyba oleję. I tak nikt nie przeczyta.
Aha. Więc tutaj nie łączy postów w jeden... Trzeba zapamiętać bo znowu Shar będzie krzyczeć i lamencić i załamywać ręce.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2014-05-01, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Widzu! Nie płacz! Ja naprawdę nie wiem o czym Love mówi! Przecież mnie znasz. Wiesz, że podśmiechu.jki podśmiechu.jkami ale takiego świństwa to bym Ci nie zrobił! No!
........................
........................
Dzięki Widzu, ale moim zdaniem wcale nie było za dużo Ciebie, ktoś musiał wtrącać żarty
widzu napisał/a:
A gdzie szyszek i Jemszyszek?
No niestety wszystkich już nie dałem rady opisać Nie ma też m.in. Sarenii, Vanii czy Mircalii. Ale jeśli ewentualna kontynuacja kiedyś powstanie i ja ją napiszę to myślę, że znajdzie się dla nich miejsce. Jemszyszki mógłby np. zostać ludożercą, który za wszelką cenę próbuje złapać wojownika z wrogiego plemienia Szyszków i zjeść jego serce, by przejąć jego moc
Jankiel na te słowa popukał się w czoło. A Zak chwycił za lutnię:
- Tra-la-la, tra-la-la - zaintonował - Podzielimy równo, dla wszystkich bogactwa, dla Redorov gówno.
Tutaj inspirację zaczerpnąłem od kumpla, który w liceum śpiewał na każdej przerwie:
"Sialala, sialala, podzielimy równo - dla Lecha mistrzostwo, a dla Legii gówno"
Moris dobrze mówi Skośnooki, bo ZSK ma w avatarze Azjatę A nie mogłem po prostu nazwać go "ZróbmySobieKupe" bo to by trochę zepsuło klimat, stylizowany na dawne czasy. Podobny problem miałem z innymi nickami, które nie pasowałyby za bardzo do tamtej rzeczywistości osadzonej w przeszłości np. Love, Antybristler, Proface, Answer Masters. Dlatego Love została Kasią (tak jak ma naprawdę na imię), Antybristler - Antkiem (tak do niego mówimy na forum), Pro dostała przydomek Asik (używa go w innych miejscach w necie), a Answersa opisałem m.in. wspominając o pokeballu (chociaż sama nazwa "Pokeball" też nie padła, bo nie mogła ).
P.S. - Powiększyłem trochę tekst opowiadania, żeby łatwiej się czytało.
ja mialem dobrego questa wlasnie kto jest tym skosnookim, przez caly 1 rozdzial nie moglem sie doczekac kiedy poznam kto jest wlasnie tym bohaterem.
Serio nie skojarzyłeś, jak to Widzu opowiadał jaką dać mu ksywkę?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Myślałem, że zorientujecie się kim jest po jego oczach (nawiązanie do avataru) i po ciągłej potrzebie korzystania z wychodka z powodu sraczki Potem jeszcze na wszelki wypadek dopisałem tą uwagę Widza o nowym przydomku dla skośnookiego
Jezeli to bylo w tekscie do momentu w ktorym pojawil sie OgnistoWlosy to moze nie zwrocilem na to uwagi, spieszylo mi sie zeby zobaczyc czy tez gram w tym opowiadaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum