_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mogę wziąć prewencyjnego bana pod warunkiem, że ty weźmiesz permabana, którego powinieneś był dostać już dawno temu, ale miłościwie panująca nam tytania postanowiła ci odpuścić.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wracając do tematu polecajek ubraniowych i butowych, musze tutaj polecić buty Palladium. Szukałem dla siebie porządnych trampek na wiosnę oraz zimniejsze letnie dni, ale takich które nie rozpadłyby się po jednym sezonie i tak natrafiłęm właśnie na firmę. Trampki były produkowane pierwotnie dla Legii Cudzoziemskiej, potem trafiły do użytku prywatnego. I faktycznie, nawet przy intensywnym użytkowaaniu trudno jest je zajechać.
Wracając do tematu polecajek ubraniowych i butowych, musze tutaj polecić buty Palladium. Szukałem dla siebie porządnych trampek na wiosnę oraz zimniejsze letnie dni, ale takich które nie rozpadłyby się po jednym sezonie i tak natrafiłęm właśnie na firmę. Trampki były produkowane pierwotnie dla Legii Cudzoziemskiej, potem trafiły do użytku prywatnego. I faktycznie, nawet przy intensywnym użytkowaaniu trudno jest je zajechać.
Bigmajk szczęście, że Gość niewinnymi wybrykami skupia na siebie całą furię adminów więc botów reklamowe nie dostaną nawet warna
Wrzesień 2022, Incywind używa funkcji "you". Heh. A mówiłem wam ostatnio że Love mnie wkurwia?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wrzesień 2022, Incywind używa funkcji "you". Heh. A mówiłem wam ostatnio że Love mnie wkurwia?
Nie tak jak mnie wkurwia Całkiem_Dobry_Chłop
No tak wracając do tematu to jestem zadowolony z koszul od Wólczanki oraz Vistuli. Dobrze się w nich chodzi, dobrze się piorą, nic sie nie mechaci tak wiec zdecydowanie warto jest wziąc pod uwagę zakup
Same marki dobrze jest porównać sobie na pewno na tej stronie https://shopngo.pl/
Jest to katalog różnych polskich firm (szczególnie z działu odzież)
Ostatnio zmieniony przez bigmajk 2024-03-06, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum