- Za taki tekst powin być wanna, a nie należy się
- Żart z klawiaturą NMK bez wpisania jej pełnego nicku będzie niezrozumiały dla osób postronnych, którzy jej nie kojarzą
- Żart z klawiaturą NMK bez wpisania jej pełnego nicku będzie niezrozumiały dla osób postronnych, którzy jej nie kojarzą
Tak jest tajemniczo i intrygująco
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A ja teraz zauważyłem, że tam nie jest "klawiaturę" tylko klawiatrurę xD
[ Dodano: 2021-03-03, 07:02 ]
uuu.. nawet pisać nie potrafią, robią literówki
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie wrzucam swojego screena, bo od dawna się w to nie bawię, ale wiem, że są jeszcze na forum osoby, które wrzucają (np. Lilith) więc podrzucam fajną moim zdaniem wymianę zdań do zescreenowania, może ktoś skorzysta: https://www.wykop.pl/wpis...chu-na-wroble-/
Konkretnie dwa pierwsze komentarze pod zdjęciem
Ostatnio zmieniony przez Davos 2021-04-13, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum