Ale nie chce bo mu część towarzystwa nie odpowiada. I w przypadku części tej części wielu się z nim zgadza.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie. Raczej nie chodzi o ciebie. Tobie to by po prostu cisnął jak to wcześniej robił.
Lilith_Madness napisał/a:
A nie może on olać tej części forum, co jej nie lubi i pisać z tymi, których lubi?
Nie, bo to tak nie działa. A ci co myślą, ze tak się da, żyją w fikcji.
ONTOP:
Słownikke jak u ciebie radzi sobie Ulm?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-07-08, 10:12, w całości zmieniany 2 razy
Ale są tacy, co lubią być kością niezgody Lileczko. I jeśli są zwykłymi użytkownikami to są tropieni, ścigani, ciśnięci i wreszcie usuwani z forum, czasami na wieczność (pozdro wiader, pozdro icuś, pozdro krokorak, pozdro smalec) Natomiast jeśli tacy są funkcyjnymi to są święci i zajebiści a wszyscy pchają głowę do dupy byleby tylko nic nie zrobić.
Taki świat, takie forum. W każdym razie bez Zaka.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-07-08, 10:16, w całości zmieniany 2 razy
Jestem albo za bardzo pierdolnięty ale nie wiem o kogo chodzi.
Nie no domyślam się ale still.
Slavnik albo ktokolwiek inny, (z racji tego, że nie do końca pamiętam kto ma jaki nick na Steamie a wydaje mi się, że to Slavnik) masz jakiś poradnik do Europa Universalis? Bo chciałbym pograć dłużej ale niektórych rzeczy nie ogarniam.
Jak coś to pv. Może pomogę. Gram w tę serię 17 lat, od EU I.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum