Jestem za tym, żeby rangi zależały również od ilości plusów za komentarze.
Popieram! Wiem, że do Jankiela mi daleko ale za komenty mam średnią 5,57 (udało mi się poprawić w czasie gdy nie wchodziłem na forum) i fajnie by było zaakcentować jakoś ten fakt gdyż komentarze są nieodłącznym elementem przeglądania screenów dla większości userów i same często trafiają na główną.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Sprawdzilem z ciekawosci, Janek ma 6.5 tylko o 0.3 lepsza ode mnie wiec nie ma przepasci.
Najwieksza ma Davos 8.2 ;] ale widzialem goscia co mial dwa komenatrze i 184pkt.
[ Dodano: 2014-03-05, 20:42 ]
AnswersMaster napisał/a:
Ale można łatwiej i zrobić od samych punktów za komentarze, albo za ilość.
juz widze ten spam widza ;]
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Pagony (czy jak rangi jak kto woli) są przyznawane od ilości skrinów na głównej. To pierwszy etap. Drugi to taki, że będą za to przyznawane nagrody. Co do nagród to podałem też swoje propozycje, ale szefostwo musi zaakceptować i obliczyć czy nie zbankrutuje
Jakby było za średnią ocen to ktoś z jednym komentem moglby byc mistrzem, a jesli chodzi o rozpoznanie kont fikcyjnych to za wiele nie ulatwi, bo większość komentujących ma podobne rangi, im wyzej tym łatwiej ale ci z gory nie komentuja...albo mało
Żeby uniknąć takich sytuacji trzeba by było wprowadzić dodatkowy wymóg np. przyznawać takie rangi userom, którzy mają co najmniej 100 komentarzy.
to znów komplikuje sprawę w automatyzacji, lepiej za samą ilość punktów tylko wtedy znów trzeba by banować multikonta albo za ilość komentarzy, a wtedy banować za spam:) no ale jednak większość stron z rangami ma je właśnie od ilości postów i jakoś żyją. Ale tak czy siak nie wiem czy to bedzie pasowało dawać jeszcze osobne rangi obok takich co już są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum