To forum nie może umrzeć, za wiele włożono w to forum pracy, aby tak nagle zwyczajnie zdechło z powodu nagłej konkurencji. Kto będzie chciał zostać, ten zostanie. Ja zostaję.
Z takim podejściem zaraz powstanie powstanie. Haha, alem to wymyśliła. Nie mamy na to wpływu. Po prostu trzymajmy się razem, zostańmy tu... Przecież to nie "Walking Dead", nie musi pozostać tylko jeden. Mówi się trudno i żyje się dalej. Po prostu trochę przykro, ale cóż.
Swoją drogą, Brzozik, pracuję w takim miejscu, gdzie klienci często mówią, że "ściemniam", a trzymają mnie pewne przepisy, czy tego chcą, czy nie. Więc nie byłabym taka pochopna w wyrażaniu tego typu opinii. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Nie ma możliwości, żeby to forum umarło przez tamto. Wszyscy się przyzwyczailiśmy do tego forum i wątpię by ktoś miał zamiar się przenosić. Ja na pewno zostaję. Z Wami! Ani mi się ważyć rezygnować z tego forum
Nie ma mowy żebym chociaż literkę tam napisał straszne zamieszanie tam mają, jakiś niejasny ten podział na działy, a na karcie na pasku co chwile wyskakiwało mi, że jakiś użytkownik tam pisze... Za szybkie jest i mają Veona
Nie ma możliwości, żeby to forum umarło przez tamto. Wszyscy się przyzwyczailiśmy do tego forum i wątpię by ktoś miał zamiar się przenosić. Ja na pewno zostaję. Z Wami! Ani mi się ważyć rezygnować z tego forum
Myślę, że tak pomyśli i zrobi zdecydowana większość, czyli zostanie tutaj. Ja jestem tu od wczoraj i już bardzo mi się podoba i prędko was nie opuszczę, aczkolwiek czasu wolnego mam bardzo mało
_________________ "So would you kiss the sun goodbye? And give your life to never die?"
Może ja ostatnio tu za często nie wchodziłem, ale też nie mam zamiaru wynosić się stąd na rzecz tamtego forum. Jakieś takie dziwne ono jest. To jest dużo bardziej przejrzyste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum