Zgłoszenie zapotrzebowania -> narada -> posłaniec z decyzją -> wykonanie
To pogrubione to moja działka. Pomysły najlepiej kierujcie do wlsz.
Czy jeszcze można skorzystać z tej ścieżki?
[ Dodano: 2020-11-11, 00:24 ]
Nowa strono, w odkopie też mi towarzyszysz?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To jest wprowadzone usprawnienie, żeby nie robić zamieszania.
Robisz odkop? Spoko. Ale twój post leci na nową stronę, żeby było wyraźnie oddzielone od reszty.
Zajebiste! Szkoda że zadziałało raz na jakieś dwieście. Rzecz do dopracowania.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum