Tak mnie nagle naszło, że "o, w sumie zbliża się koniec roku, będzie kolejny Rewind" i zaczęłam mieć nadzieję, że może po prostu YouTube ukryło swoje tegoroczne perełki przede mną, bo jedyne "trendy" jakie przyszły mi na myśl to
- filmiki z cyklu "za każdym razem jak coś tam to coś tam"
- Leniuchowo
- ten głupi 1000 degree knife
- make up tutoriale
- important videos playlist
Ale leniuchowo jest zeszłorocznym trendem
[ Dodano: 2017-09-14, 21:41 ]
We are number one wypłynęło listopad/grudzień 2016
nic z tego filmiku nie rozumiem, bo nie oglądam jutuba poza scifunem xD
Ja stand-upperów, kanały o kinie, o NBA i ogólnie o piłce nożnej, parę kanałów politycznych. Nie znam zupełnie nic z tego, co jest na czasie, ale coś w mojej przewrotnej naturze każe mi domniemywać, ze to bardzo dobrze i że unikam w ten sposób głębokiego zażenowania i obrzydzenia do ludzkości. Zwłaszcza do jej młodszej ode mnie części, która już wystarczająco mnie żenuje i obrzydza i bez jutubowych smerfnych hitów roku.
A Sajfan dobry ziomek. A jak regularnie nagrywa, co nie?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2018-12-12, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
aaa, ja myślałem, że to jakieś fejmy są których nie znam
To samo.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
https://www.youtube.com/c...AWnDk6VS5kXTzVQ
Ten koleś jest fenomenalny. I skazany na brak szerokiego zasięgu bo gada o filmach na poziomie... no znacznie przewyższającym przeciętnego wpierdalacza Avengersów.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum