Ja tam bardzo lubię te lekcje bo dzięki nim zorientowałem się po ćwierćwieczu że wcale nie jestem taki słaby z matematyki 🤣🤣
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja tam czytałem w necie że te babeczki ( same tak twierdzą) miały mało czasu na przygotowanie, scenariusz pisały sobie same i że nikt ich nie przygotował do pracy z kamerą, wszystko same improwizowały, w dodatku po wszystkim nie mogły obejrzeć nagrania, tego co tam wyczyniły. Czyli jeżeli to prawda to te lekcje nie były na żywo, więc ktoś tam powinien stracić pracę i nie mówię o nauczycielkach ( choć za taką wiedzę można to przemyśleć ale uczciwie trzeba dodać że stres mógł zrobić swoje) tylko o kimś z TVP bo to trzeba było wyciąć albo nagrać jeszcze raz. W każdym razie nie wiem czy już władze TVP przyznały sobie zasłużone po 100 milionów premii czy dopiero to zrobią, ale mogli z tego urwać po te 1500 złotych i przynajmniej zatrudnić kogoś kto to przejrzy przed emisją i pousuwa błędy a jakby zabrakło funduszy na to to może chociażby pokazał te błędy, może jakaś sprzątaczka pod groźbą zwolnienia by to po godzinach za darmo pousuwała. Po wszystkim ponoć te nauczycielki dostały propozycję występu w telewizji śniadaniowej. Ciekawe czy skorzystają.
Te lekcje są śmieszne, ja się uśmiałem i nawet niezłe przeróbki robi jeden kabaret co to Sandra raz podrzuciła ale żeby takie coś puścić to jest kpina. Ja sobie nie mogę pozwolić w pracy na taką fuszerkę i pewnie inni też więc tym bardziej nie powinni takich kpin odstawiać ludzie, których pracę oglądają miliony
Stres stresem, ale za brak tak podstawowej wiedzy też powinny być jakieś konsekwencje, nie wszystko można usprawiedliwić stresem. Poniżej kolejny przykład. U mnie już w klasach 1-3 uczyli co oznacza znak równości i za taki zapis był zawsze opieprz, a tuaj nauczycielka klasy 7 daje uczniom cudowny przykład.
A tę od podpowiadania, że 11+4 = 16 to bym od razu wyrzuciła z pracy
Aczkolwiek to fakt, że nie tylko te nauczycielki są tutaj winne.
ja tu tylko dodam że mi wyszło 20 nie dlatego że 5+5 x 2 tylko dlatego że 10 + 5 x 2 bo buta nie ogarnąłem. Żebyście nie pomyśleli że jestem debil jak ci ze szkoły TVP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum