No właśnie bo to jest raczej celowe, że wyskakuje naga panienka. Bo o ile jeden można uznać za przypadek to tam prawie zawsze jest jeszcze specjalnie wykadrowane na skąpo ubraną dziewczynę albo w jakiejś pozycji albo coś w tym stylu
prawy dolny, lewy dolny, środkowy górny, a czasami jeszcze wyskakuje taki z całkiem gołymi cyckami
No ja właśnie też w tym tygodniu weszłam na główną, a tam same niecenzuralne obrazki w rekomendowanych. Dużo gorzej niż poprzednio, kiedy pojawiał się co najwyżej jeden.
Ascarę chyba ci jej koledzy z zarządu z którymi jest na "ty" oszukali. Ojoj, smuteczky. Chociaż ten twój pierwszy obrazek to akurat kiepski przykład. Od kiedy dmuchanie w tyłek ma coś wspólnego z erotyzmem?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A to już, wiesz, co ciebie i Antka czyni szczęśliwymi. Szatan i tak skłamie w mainstreamowych mediach czy to wg niego grzech, czy nie.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2018-08-19, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
JankielKindybalista85, piszą niby, że homoseksualizm to grzech tak ciężki, że nawet dla Szatanka to już za wiele xDDDDD
Antek kiedyś stwierdził, że jestem szatanem. Kilkadziesiąt tytułów o tematyce szonen aj/jajoi mnie nie przeraziło, wręcz przeciwne, kilka serii uznałam za świetne. Muszę być jakimś uberszatanem. Ma ktoś namiary do egzorcystów? Chcę się zmierzyć
Znaczy, że japusy są tak pokurwione, że chińskie bajki majo swój dział na homo jebanko z szatanem? Whoooooa.
........................
........................
Te, które już na głównej są eliminujemy stopniowo, gdy nam je reklamodawcy wypomną. Czasem to screeny sprzed lat. Wchodziły kiedyś, już nie wchodzą. Na rekomendowane nie mam wpływu, nie mam pojęcia, jak to działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum