Widać że kwejk zabrał największą część torta, spowodował największe straty dla mmg
[ Dodano: 2020-04-19, 02:19 ]
A poza tym widać ogólny spadek w ciągu lat i wszystkich, jest jeszcze jakaś popularna strona którą pominąłem? Zastanawiam się gdzie podział się ruch, czy ludzie mniej czasu spędzają na przeglądanie memów czy bardziej rozłożyło się to na mnóstwo małych stron?
A poza tym widać ogólny spadek w ciągu lat i wszystkich, jest jeszcze jakaś popularna strona którą pominąłem? Zastanawiam się gdzie podział się ruch, czy ludzie mniej czasu spędzają na przeglądanie memów czy bardziej rozłożyło się to na mnóstwo małych stron?
Powiedziałabym, że wręcz przeciwnie, ludzie przenieśli się na fb, instagrama i inne apki, gdzie się mało od siebie daje tylko biernie scrolluje i mało kogo obchodzi bycie społecznością, autorstwo obrazków itp.
Ej, ale z tego co widzę, to nie są wartości bezwzględne, tylko % maksymalnego zainteresowania. Czyli aktualnie jest 1% tego, co było w największym okresie świetności Mistrzów. W przypadku MFO ten % mniej spadł, ale w wartościach bezwzględnych to nadal pewnie dużo mniej.
Powiedziałabym, że wręcz przeciwnie, ludzie przenieśli się na fb, instagrama i inne apki, gdzie się mało od siebie daje tylko biernie scrolluje i mało kogo obchodzi bycie społecznością, autorstwo obrazków itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum