Nie wiem czy to błąd czy co.. ale SB strasznie klatkuje kiedy piszę wiadomości z wysokości telefonu. Piszę z prędkością 1literki na sekundę. Strasznie irytujące. Dałoby się coś z tym zrobić? Czy narazie czekamy na nowy silnik i wtedy dopiero pomyślimy?
Jaka przeglądarka? Jaki telefon? Inne strony nie lagują?
Dobry wszystkim. Od kilku tygodni mam problem z zalogowaniem się na mistrzów. Prawdopodobnie przy rejestracji popełniłam błąd wybierając rejestrację poprzez konto na facebooku. Na codzień korzystam tylko i wyłącznie z wersji w przeglądarce chrome na androidzie (mój komputer prędzej zdechnie niż cokolwiek załaduje). Czyściłam pliki cookie, dane aplikacji, robiłam reset, na nic. Kolega podpowiedział mi, że wina może być w przeglądarce. Pobrałam liska, ale ten sam efekt.
Komunikat Chrome: "Strona (...) wygenerowała zbyt wiele przekierowań. Usuń pliki cookie"
Komunikat Firefox: "Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek"
Mój smartfon: Sony Xperia M4 Aqua, Android 6.0
Jeśli pominęłam jakiś ważny szczegół (np coś ze specyfikacji) dajcie znać.
InessaMaximova, hej, jestem adminem strony.
Nick, którego dotyczy problem to ten sam, który podałaś tutaj?
http://mistrzowie.org/user/InessaMaximova tak?
Jeśli tak, wyślę Ci na PW nowe hasło, którego możesz użyć do zalogowania i wówczas zmienic. To powinno pomóc obejść tego Fb.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2017-05-04, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Ascara chyba nie zrozumiałaś problemu.
Zamiast resetować jej hasło powiadom technicznych bo problem jest po stronie serwera który coś ma skopane i wpada w pętlę przekierowań.
[ Dodano: 2017-05-04, 19:40 ]
widzu napisał/a:
Wiadomość usunięta
a tobie co? XD
To tak jakbyś miał problem z emailem albo facebookiem i wszedł na ich forum bo to najlepsza forma kontaktu i opisał problem po czym został zwyzywany, że jesteś roszczeniowym
Ostatnio zmieniony przez widzu 2017-05-04, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Moris ma rację, po to jest ten dział, żeby takie rzeczy rozwiązywać, nigdzie nie ma nakazu, żeby założyć temat w powitalni, a takie szczekanie na nowe osoby jest niekulturaln3 i ich odstrasza.
Co z tego, że nie możesz się zalogować na Mistrzów?
Najważniejsze, że udało ci się zalogować tutaj. c:
To, że mam kilka screenów do wstawienia i przez brak możliwości zalogowania się nie mogę ich wstawić. A tutaj się zalogowałam bo loguję się zwyczajnie, poprzez login i hasło, a nie poprzez konto na facebooku.
Ascara chyba nie zrozumiałaś problemu.
Zamiast resetować jej hasło powiadom technicznych bo problem jest po stronie serwera który coś ma skopane i wpada w pętlę przekierowań.
Trzeba uświadomić technicznych, że jest problem z logowaniem przez Fb, ale też pomóc userce się zalogować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum