Ja aktywnie zaczęłam wrzucać już jako studentka, a chyba nie powiesz, że nie mam co robić na uczelnię. Do tego moderacja a teraz administracja a nie tylko wrzucanie. To żadne wyjaśnienie.
[ Dodano: 2016-11-25, 18:30 ]
Poza tym chodzi głównie o to, że najbardziej krytykują ci, którzy nie robią nic w kierunku tego, aby było lepiej. Z czego admini mają wybierać przy ustawianiu Głównej?
Ciekawe czy gdyby ci, którzy potrafią tylko krytykować spróbowali więcej wrzucać albo w ogóle odpuścić sobie zagladanie na stronę, która krytykują to czy poziom użytkowników strony byłby wyższy?
To by wtedy nie miało sensu:) poza tym krytykowanie przy jednoczesnym leżeniu na kanapie jest najlepsze
A co złego jest w skrinach z tej stornki? Bo konkurencja? Bez sensu? Bo fejki? Bo logo brzydkie? żądamy wolności! I cyckóf ofc!
To racja strona jak strona nie widzę sensownego powodu żeby nie wrzucać skrinów z wyznajemy. A takie czyjeś widzi mi się jest bez sensu, no chyba że ten ktoś jest bogaty to wtedy go na to stać:)
Nie plagiatem a konkurencją 2 to może jakiś tam argument jest ale i tak moim zdaniem za mało:) i Asacro ja miałem na myśli sensowne wytłumaczenie:P no chyba że to widzi mi się kogoś bogatego no to już zrozumiem:) no i te moje rozmyślenia to raczej taka czysta ciekawość bo nie zamierzam prowadzić jakiejś krucjaty przeciwko anonimowym bo na tego typu strony bym zwyczajnie kupę postawił albo trysnął happy endem
A co jeśli taki ja na przykład wejdę na anonimowe a potem na wyznajemy i napisze tą samą historyjkę? W tym przypadku plagiat raczej należałoby udowodnić co wydaje się być trudne
No i to ma sens:) właściciel nie pozwala na wyznajemy bo nie chce promować konkurencji na swojej stronie Proste zrozumiałe i sensowne. Tylko wam wmówił jakieś plagiaty a wy w to ślepo wierzycie jakbyście jakieś klapki na oczach mieli:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum