Fajny pomysł i fajne wykonanie Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).
Podobało mi się u Ciebie zwłaszcza sparodiowanie Morisa i Macbeda No i niespodziewane zakończenie Fajnie też to wymyśliłaś, żeby całość zamykała się dokładnie w 3000 znakach
Ale żeby nie było za słodko, mam 2 małe zastrzeżenia:
1) Gdyby Krok włamał mi się na konto to pewnie pousuwałby mi wszystkie posty, a w avku i sygnie ustawił coś w stylu: "Skurwsyny ustwaili Korkorakowi wanne w sgynatre i blzna z Milanosa przez co ciepri na niewninność !!!!!!!111"
Kiedyś wg niego należałem do git ludzi, ale odkąd napisałem o nim opowiadanie to trafiłem na jego czarną listę
2) Kto jak kto, ale Icek by po mnie na pewno nie płakał Raczej by się cieszył, że będzie mu teraz łatwiej zrobić serwolucję.
Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).
Ja kiedyś zastanawiałem się nad założeniem w dziale gry i zabawy tematu w stylu: "Co napisaliby inni", w którym cyklicznie podawałoby się temat przewodni (np. offtop, polityka, podryw, keczup itd.), a potem wymyślaloby się, co potencjalnie mogliby napisać na ten temat inni userzy (włącznie z używanymi przez nich emotkami).
Barbra,
Zaknafein, o sorry, nie zwróciłam uwagi, dla mnie to absolutnie normalne i poprawne.
Davos, ale to tylko sen, mogą być pewne rozbieżności. A co do Icka... Kto się czubi ten się lubi.
dobry pomysł, zrób
Ok, ja zacznę: "To seksizm"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ascara, to jest zajebiste
szczególnie Morysa i Barbrę najlepiej sparodiowałaś
tylko ze cos moja kwestia tu za bardzo nie pasuje. bardziej chyba do Zaka albo Davosa by pasowała
Davos napisał/a:
przypomnijcie mi w piątek to założę taki temat w grach i zabawach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum