Dzisiaj na lekcji pan do nas, że znalazł fajną pastę w internecie i, że nam przeczyta. I przeczytał twoją pastę Davos jeszcze mówił, że większość past jest słaba ale ta jest dobra i musi nam przeczytać
#DAVOS#GETFAME#COPYPASTA#FORUM
Nie wierzę W życiu się nie spodziewałem, pisząc tę pastę, że wycieknie ona poza forum, a już na pewno nie spodziewałem się tego, że jakiś nauczyciel będzie ją czytać uczniom na lekcjach
I tu muszę raz jeszcze podziękować Ząbkowi, bo to był jego pomysł, żeby to wrzucić na wykop
Swoja drogą masz spoko nauczyciela, Moris A mówiłeś mu, że znasz autora tej pasty?
Pasta musi być długa. Takie jest odwieczne prawo natury :]
Thx.
[ Dodano: 2015-11-15, 13:49 ]
Dorzucę jeszcze dwie ciekawostki:
1) MKS Gnojnice jest tylko lekko przeze mnie zmodyfikowaną nazwą klubu LKS Interu Gnojnica, który istnieje naprawdę Obecnie grają w podparpackiej okręgówce.
2) Dowcip, który w mojej paście opowiada Grzegorz Lato (Co jest mniejsze od piczki komarzycy? Chuj komara, bo musi w nią wejść!) był ulubionym kawałem Ryszarda Forbricha, znanego bardziej jako Fryzjer.
Fryzjer, miłośnik rubasznego i prostego humoru, lubił przy wódeczce opowiadać ten dowcip trenerom, sędziom i działaczom, z którymi załatwiał sprzedawanie/kupowanie meczów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum