Emma Watson, of course (nie licząc okresu kiedy miała strzyżone włosy, bleh). to pewnie nie wszystkie ale tak, lubię specyficzną urodę
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
i Emma Watson, of course (nie licząc okresu kiedy miała strzyżone włosy, bleh). to pewnie nie wszystkie ale tak, lubię specyficzną urodę
Zgadzam się w 75% Z tej czwórki jakoś nie jestem fanem Natalie Dormer. Nie jest na pewno brzydka, ale też nie jest w moim typie. Poza tym ciągle bardziej mi się kojarzy z Anną Boleyn z Tudorów niż Margaery Tyrell przez co jakoś mi nie pasuje w Grze o Tron Emilia Clarke śliczna, Sophie Turner też, chociaż trochę młoda. Emma Watson również bardzo ładna.
Natalie na początku mi mocno przeszkadzała, ale potem jednak wydawała się urocza, szczególnie przez ten krzywy dziubek no i sympatyczna aktorka, tak jak aktor grający Joffreya aż mi go szkoda.
Davos napisał/a:
Sophie Turner też, chociaż trochę młoda.
i zaledwie rok czy dwa starsza od Maisie (Aryi) ah ta moc genów.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
mam podobnie jak Barbra. np. nie podobają mi się modele i wszystkie pięknisie, którymi podniecają się wszystkie laski, bo automatycznie dostają u mnie łatkę cioty albo lalusia
O dokładnie, nie rozumiem na jakiej zasadzie chłopak ma być bardziej atrakcyjny tylko dlatego, że jest modnie ubrany i ma włosy na żel... odnoszę wrażenie, że z tego się wyrasta, niestety nie wszyscy dojrzewają prawidłowo. I nie jestem w stanie ocenić mężczyzny po wyglądzie, bo wszyscy dla mnie w sumie wyglądają jednakowo (nos, dwoje oczu, dwoje uszu, usta, policzki xP) i w dodatku uważam to za niezmiernie... nudne. Mam parę znajomych, które lubią często gadać ,,och jakiego ja dzisiaj ładnego chłopaka w tramwaju widziałam, wyglądał tak tak i tak!"<- zasypiam.
Wysłany: 2020-11-10, 01:17 Re: Najladniejsza aktorka
WojtekVanHelsing napisał/a:
To moja
Dla niej skonczylbym z waleniem.. a nawet jak nie to walilbym tylko do niej
No i co Wojtku? Wybrałeś wierność czy czystość?
I kto to w ogóle jest? Bo nie napisałeś a linki wygasły. 😂😂😂
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[ Dodano: 2020-11-11, 01:17 ]
A tak w ogóle to w tym temacie był mój post nr 3 na forum. Dwa pierwsze były w temacie powitalnym, który jest zamknięty. A szkoda, bo właśnie go odkopalem by tam napisać, że równe co do dnia 7 lat na forum minęło a ja wciąż nie śpię po nocach. Ale
Cannabis
Whiskey
Ananas
Jeszcze będzie czas
By odpoczywać.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum