Fudal to wytwór zbiorowej halucynacji. Jako istota nieistniejąca, nie może dostać bana. Jeśli Ty jesteś personifikacją sprawiedliwości, to on jest antropomorficzną personifikacją admiństwa.
Wiecie co sobie pomyślałem, jak załączyli na mistrzach możliwość dodawania screenów przez gości?
Że może to być próba ratowania serwisu przez adminów i nic więcej.
Dlaczego?
Ano dlatego że niby kto mialby dodawać jako gość? Wiadomo że każdy z nas będzie dodawał screeny ze swojego konta więc po co komu takie dodawanie z gościa?
Bo był to czas że np. wlsz wrzucał dużo screenów osobiście, bo była taka posucha w poczekalni. I Fudal też. A takie konto gościa ułatwi im trochę to zadanie, bo nikt nie będzie się czepiać, że admini dodają swoje screeny na główną itp. Przecież nikt nie wie kim jest np. "~roxonio".
Ano dlatego że niby kto mialby dodawać jako gość? Wiadomo że każdy z nas będzie dodawał screeny ze swojego konta więc po co komu takie dodawanie z gościa?
Chyba, że ktoś chce wstawić swoją własną ripostę, a głupio mu zrobić to z własnego konta Ale moim zdaniem możesz mieć rację. Ostatnio jest sporo screenów z tych anonimowych kont. Tylko w sumie dziwne jest to, że Fudal wrzucił screena dziś, skoro ten wrzucony przez "Roxonio" jeszcze widnieje w poczekalni... No, ale nie zmienia to mojej opinii, że możliwość dodawania screenów powinni mieć tylko zalogowani.
Bo mistrze to juz nie sa dawne mistrze jak kiedys, ze trzeba bylo byc zarejestrowanym zeby skomciac czy wRzucic skrina czy cos, a pozniej powiazania z gejsbukami teraz dodawanie skrinow przez gosci dafuq
_________________ Jestem fajna
Gość, ty też
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum