- z Aspergera
- z homoseksualizmu, bo wtedy się doczepią, że jesteś homofobem albo kryptogejem. Albo jednym i drugim.
- z tego, że Jan Papież III jebał małe dzieci
- z Fedory
- z ciebie /znaczy chyba Icka
- z sygnatury Krokoroka
- z "żartów" widza
- z V - r
- ze mnie /znaczy Moni
- z tego, że pracujemy (Ascara z Morisem) za smycze
- z buły :I
- z Mścisława Siemaszko
- Z przypominania widzowi, że ma przed wysłaniem pracy zmienić nazwę pliku
- z feministek
ostatnio po takim dłuższym banie nie wrócił od razu, ale po jakimś czasie się przekonał, mam nadzieję że wróci mimo wszystko nawet jeśli mam czekać jeszcze dłużej ;____;
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
- z Aspergera
- z homoseksualizmu, bo wtedy się doczepią, że jesteś homofobem albo kryptogejem. Albo jednym i drugim.
- z Fedory
- z sygnatury K - k
- z "żartów" widza
- z V - r
- ze mnie /znaczy Moni
- z tego, że pracujemy (Ascara z Morisem) za smycze (xD)
- z Mścisława Siemaszko
- z feministek
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
- z Aspergera
- z Fedory
- z sygnatury K - k
- z "żartów" widza
- z V - r
- ze mnie /znaczy Moni
- z tego, że pracujemy (Ascara z Morisem) za smycze (xD)
- z Mścisława Siemaszko
- z feministek
- z tyranii na forum
- z pairingu Icy x widzu
- z wanny
- z macbeda jedzącego pitcę przed telewizorem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Można powiedzieć, że to jest, jakby to powiedzieć, komentarz napisany pod wpływem wibracji ego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum