Ascara, nom, na poczatku w ogóle nie wrzucałem screenów i tylko od czasu do czasu coś skomentowałem. Dopiero praktycznie od sierpnia 2014 wziąłem się na poważnie za screeny.
To się chyba automatycznie archiwizuje co jakiś czas, nie wiem... Nie sądzę, by ktoś miał powód archiwizować mnie.
Davos - no proszę!
widzu - bo to właśnie forum motywuje do wrzucania. Niebieski nick i te sprawy...
U mnie było tak, że przez 3 lata wrzuciłem tylko kilka screenów, tak dla przygody. Potem coś tam weszło więc wrzuciłem kolejne, które też weszły i tak postanowiłem dobić do 20, żeby mieć niebieski nick. A gdy już go zdobyłem, to stwierdziłem, że będę wrzucać dalej, aż mi się nie znudzi. No i wrzucam już tak od 8 miesięcy
U mnie było tak, że przez 3 lata wrzuciłem tylko kilka screenów, tak dla przygody. Potem coś tam weszło więc wrzuciłem kolejne, które też weszły i tak postanowiłem dobić do 20, żeby mieć niebieski nick. A gdy już go zdobyłem, to stwierdziłem, że będę wrzucać dalej, aż mi się nie znudzi. No i wrzucam już tak od 8 miesięcy
No ja też chciałam tylko do niebieskiego... A teraz mam dylemat, bo w sumie fajnie byłoby mieć pomarańczowy, ale niebieski ładniejszy.
Jakkolwiek, kolor nicka to ja mam do negocjacji z Fudalem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum